Victoria Elektrische trekkingfiets “TRESALO 16” Model 2023

 4.299,00

“Victoria TRESALO 16 heren, Diamant “
De TRESALO modellen met geïntegreerde PowerTube accu’s zijn door ons ontworpen met een stabiel en stijf frame en zijn daarom zeer geschikt als toerfiets voor lange afstanden. De zithouding is, zoals van een VICTORIA mag worden verwacht, meer rechtop en op comfort gericht dan overdreven sportief gestrekt.

Het topklasse model met derailleurversnelling van de bovenste middenklasse serie TRESALO neemt het onderwerp ‘lange afstand’ heel serieus. Daarom is hij uitgerust met een Bosch Smart System combinatie van Performance CX motor met een hoog koppel en PowerTube 750.

Uitgebreidere informatie die het Kiox 300 kleurendisplay niet levert, kan via de eFlow bike app naar de eigen smartphone worden verstuurd en via andere apps bijvoorbeeld ook uitstekend worden gebruikt om te navigeren.

De 11-speed derailleurversnelling biedt een op de tour afgestemde ontwikkeling, zodat de route optimaal kan worden afgelegd en het terrein ook heuvelachtig mag zijn. Kwalitatief hoogwaardige, hydraulische schijfremmen, zoals deze hier die afkomstig zijn uit de Shimano mountainbikeserie en uitblinken door hun degelijkheid, zijn dus absoluut onmisbaar.

Artikelnummer: 4251971109643 Categorie: