Victoria Elektrische trekkingfiets “eTrekking 10.8” Model 2022

 3.299,00

De eTrekking 10.8 is een van de ongeslagen bestsellers in de eTrekking-serie. De VICTORIA ontwikkelaars hebben de e-bike nu enerzijds geüpgraded met brede banden voor meer comfort en anderzijds hebben ze de accu gedeeltelijk in het frame geïntegreerd. Dat zorgt voor een sportievere look. Het frisse tweekleurige design en de gereduceerde merkletters passen harmonieus in het nieuwe design.

Het hart van de fiets is echter de krachtige BOSCH “Performance CX”-motor, die dankzij zijn positie op de trapas zorgt voor een soepel rijgedrag. Met een koppel van 85 Nm duwt hij je tot 25 km/u vooruit – zelfs in bergachtig terrein. Op rechte stukken maakt hij indruk met zijn zachte aandrijving. Hij haalt zijn energie uit de 500 Wh accu, die met zijn capaciteit gemakkelijk een uitgebreide dagtocht aankan. Voor het schakelen wordt de 10-speed SHIMANO “Deore” gebruikt, die speciaal is ontworpen voor bergetappes en die dankzij de Linkglide-technologie met veel minder slijtage kan worden gebruikt. Om recht te doen aan het veiligheidsaspect is de eTrekking 10.8 uitgerust met betrouwbare hydraulische SHIMANO schijfremmen.

Voor het hoge niveau van comfort, zorgt de verende SUNTOUR voorvork met zijn 63 mm veerweg, wanneer je door het historisch stadgedeelte over kasseien fietst om naar je favoriete café te komen. De extreem robuuste en nu 50 mm brede SCHWALBE “Marathon” banden helpen ook bij de vering en schitteren vooral door hun lange levensduur. De verende zadelpen in combinatie met het ergonomische stuur zorgen voor een meer rechte zithouding en de ergonomische handvatten ronden de comfortkenmerken perfect af.

Als het op weg naar huis al donker is, schijnt de CONTEC koplamp met een volle 80 lux. Het achterlicht is uitgerust met een remlichtfunctie, een pluspunt in zaken veiligheid. Zo word je niet alleen zelf gezien, maar geef je zelfs achtervolgende fietsers de kans om beter te reageren op een remmanoeuvre.

Artikelnummer: 4251507986113 Categorie: