Victoria Elektrische SUV “eAdventure 12.8” Model 2022

 3.899,00

Ideaal voor offroad-avonturen, de VICTORIA “eAdventure 12.8” is volledig nieuw met de SHIMANO 10-speed “Deore” derailleurversnelling met Linkglide-technologie. De aandrijving, waarvan de versnellingsstappen zijn ontworpen voor bergop- en bergafwaartse ritten, is nu over het algemeen veel robuuster en duurzamer bij het rijden over stoffige hellingen of ruw terrein – precies de routes waarvoor een SUV-pedelec is gemaakt. De e-bike straalt stijlvol met een fris tweekleurig design en de gereduceerde branding.

De BOSCH “Performance CX” middenmotor garandeert volledige ondersteuning met 85 Nm koppel op lange tochten. Of het nu op steile beklimmingen is of zelfs bij het duwen – de motor ondersteunt tot 25 of 6 km/u. De volledig geïntegreerde BOSCH “Powerube” accu voedt de motor met 625 Wh. Grote hydraulische schijfremmen (203/180 mm) van SHIMANO zorgen voor het juiste veiligheidsniveau.

De fiets krijgt de gebruikelijke VICTORIA comfortstandaard voornamelijk door de verende SUNTOUR voorvork, die goed dempt met een veerweg van 100 mm. Hij kan individueel voor de fietser worden afgesteld en zelfs worden uitgeschakeld op effen stukken. De 60 mm brede “Johnny Watts” banden van SCHWALBE bieden optimale grip op bospaden en open terrein. Ze lopen rustig op asfalt. De verende ERGOTEC zadelpen zorgt voor meer comfort op het achterste gedeelte van de fiets met zijn 10 mm offset.

Een MIK bagagerek voor bagage, CURANA spatborden die opspattend water en vuil buiten houden, en een CONTEC “Powerlock” slot maken de features van de “eAdventure 12.8” compleet. Reflecterende strepen op de banden maken de e-bike geschikt voor het wegverkeer. Zo ook de CONTEC verlichting, die de weg naar huis optimaal verlicht met 80 lux. Aan de achterzijde is de fiets voorzien van een achterlicht met remlichtfunctie voor extra veiligheid. Op deze manier kunnen achteropkomende fietsers beter reageren op spontane remmanoeuvres, die op weg naar huis door de stad ook naar huis willen komen.

Artikelnummer: 4251507987073 Categorie: