Victoria Elektrische trekkingfiets “eTrekking 8.8” Model 2022

 3.099,00

Stijlvol, sportief en comfortabel tegelijk: dat is de eTrekking 8.8. De accu, die nu gedeeltelijk in het frame is geïntegreerd en door een gloednieuw design wordt afgedekt met een kunststof behuizing. Met de nieuwe framevorm hebben de VICTORIA-ontwikkelaars deze e-bike er veel sportiever uit laten zien. De strakke look van de merkletters en het tweekleurig design maken het stijlvol.

Of het nu sportief door de natuur is of voor woon-werkverkeer – de krachtige BOSCH-elektromotor “Performance” biedt altijd de juiste ondersteuning en is daarom uiterst geschikt voor bergachtig terrein. Hij haalt zijn energie uit de krachtigste BOSCH accu, de “PowerPack 500”, welke vervaardigd is voor lange of meer veeleisende tochten. Geschakeld wordt met de 10-speed SHIMANO “Deore”, die ontworpen is met een overbrengingsverhouding en schakelratio voor steile beklimmingen en snelle afdalingen. De Linkglide-technologie maakt het veel scherper in gebruik. Slijtage is langzamer merkbaar.

Grote remschijven (180/160 mm) met de remkracht van de TEKTRO hydrauliek zorgen voor spontane stilstand als het moeilijk wordt, of voor een nauwkeurig en voorspellend remproces bij afdalingen.

Het comfort van de eTrekking 8.8 is voornamelijk te danken aan de geveerde SUNTOUR voorvork met een veerweg van 63 mm. Onaangename tochten door kuilen of over kasseien in de historische stad worden goed gedempt. Op effen wegen kan de vering worden vergrendeld dankzij de lockout-functie. De extreem robuuste, 50 mm brede “Marathon” banden van SCHWALBE bieden stevige grip op zowel asfalt als verharde wegen en schitteren vooral door hun duurzaamheid. Reflecterende strepen geven een plus in zaken veiligheid.

De sterke CONTEC LED verlichting zorgt voor een hoge zichtbaarheid in het verkeer. De koplamp verlicht de donkere weg naar huis met maar liefst 80 lux. Het achterlicht scoort met de stoplichtfunctie, die je niet alleen beschermt, maar ook achtervolgende fietsers de kans geeft om tijdig te reageren.

Artikelnummer: 4251507985901 Categorie: