Victoria Elektrische trekkingfiets “eTrekking 11.4 H” Model 2022

 3.299,00

Wat is er bijzonder aan de eTrekking 11.4 H? Qua techniek is het de BOSCH “PowerTube 500” accu die volledig in het frame is geïntegreerd. Qua “nice to have” is het zeker de gesloten kettingkast waarmee de e-bike volledig voldoet aan de eisen van de Nederlandse markt. Dit is ook waar de “H” in zijn naam voor staat. De kwestie van stijl beantwoordt zichzelf met het nieuwe tweekleurige design en de subtiele VICTORIA-letters op het frame.

De combinatie van de BOSCH “Performance” middenmotor en de krachtigste 500 Wh accu maakt de eTrekking 11.4 H een alledaagse allrounder. Je kunt de fiets gebruiken om naar de wekelijkse markt te gaan of je kunt hem meenemen op uitgebreide tochten het land in. In beide gevallen is enerzijds de accu ruim voldoende en anderzijds levert de MIK systeemdrager trouwe service. Alle tassen en manden met een klikmechanisme kunnen eraan worden bevestigd en beladen met maximaal 25 kg groenten of bagage.

De motor met een hoog koppel biedt slechts zachte ondersteuning bij het starten. Hij presenteert dan zijn volledige kracht bij een hogere snelheid – hij accelereert tot 25 km/u, zelfs op steile passages of sterke tegenwind. De onderhoudsarme SHIMANO “Nexus” naaf ondersteunt de vooruitgang met zijn vijf versnellingen. Betrouwbare hydraulische schijfremmen, ook van de Japanse fabrikant, worden gebruikt voor het remmen. De remschijven zijn relatief groot met 180 en 160 mm.

Het comfortaspect van de eTrekking 11.4 H omvat de verende voorvork van SUNTOUR, een geveerde zadelpen en 50 mm brede banden van SCHWALBE. Dit dempt onaangename stoten van het rijden over kasseien in de historische stad. De banden overtuigen ook door hun duurzaamheid en hoge lekbescherming en bieden extra veiligheid in het wegverkeer dankzij de reflecterende strepen. De CONTEC-koplampen met zeer felle 80 lux en het achterlicht met remlichtfunctie verlichten de weg goed in het donker en geven zelfs achtervolgende fietsers de kans om beter te reageren op spontane remmanoeuvres.

Artikelnummer: 4251507986380 Categorie: