Victoria Elektrische SUV “eAdventure 12.6” Model 2022

 3.799,00

Productinformatie “Victoria eAdventure 12.6 dames, 27,5″, Wave (2022)”

Het instapmodel in de SUV-pedelecwereld met BOSCH-aandrijving is de “eAdventure 12.6” bij VICTORIA. De Pedelec met de allroad-genen is gemaakt voor lange fietstochten afzijdig van verharde fietspaden. Qua stijl overtuigt hij met een fris tweekleurig design en de gereduceerde merkletters.

De krachtige BOSCH “Performance CX” motor garandeert volledige ondersteuning met 85 Nm. Hij wordt gevoed door de BOSCH “PowerTube 500”, die volledig in het frame is geïntegreerd. De stabiele, hydraulische “BR-MT420” schijfremmen van SHIMANO zorgen voor veiligheid wanneer op de andere kant de weg weer bergafwaarts gaat.

Het BOSCH display “Intuvia”, dat een vaste plaats in de cockpit heeft, geeft informatie over tochten. Informatie zoals de snelheid en de afgelegde afstand is onder alle omstandigheden goed afleesbaar – of het nu felle zon of bewolkte hemel is. De SHIMANO 9-speed derailleurversnelling biedt voldoende schakelmogelijkheden voor langere tochten in heuvelachtig terrein.

Zoals bij alle VICTORIA fietsen hebben de ontwikkelaars veel nadruk gelegd op comfort. Vooral is het de luchtgeveerde SUNTOUR voorvork die oneffenheden wegwerkt met een veerweg van 100 mm. Hij kan individueel worden aangepast aan de bestuurder en kan ook worden geblokkeerd op vlakke wegen.

De 60 mm brede “Johnny Watts”-banden van SCHWALBE bieden optimale grip op bospaden en open terrein, dankzij de reflecterende strepen ook een pluspunt in zaken veiligheid in het donker.
Een MIK bagagerek voor bagage, CURANA spatborden die beschermen tegen opspattend water en steenslag en het CONTEC “Powerlock” slot maken de features van de “eAdventure 12.6” compleet.

Artikelnummer: 4251507987042 Categorie: