Victoria Elektrische trekkingfiets “eTrekking 7.5” Model 2022

 2.799,00

Met de eTrekking 7.5 hebben de ontwikkelaars van VICTORIA een solide middenklasse e-bike gecreëerd die aan alle dagelijkse eisen voldoet. De BOSCH “Active Line Plus” motor met 50 Nm koppel drijft je eerst zacht en harmonieus op weg naar kantoor, op de terugweg brengt hij je met sterke ondersteuning terug naar huis – tot 25 km/u.

De motor wordt gevoed door de BOSCH “PowerPack 400” accu, die nu gedeeltelijk in het frame is geïntegreerd en wordt afgedekt door een kunststof cover. Hierdoor en door het frisse two-tone design is de look beduidend slanker en moderner en blijft de rijstijl zoals gewoonlijk comfortabel. De beproefde SHIMANO “Nexus” naaf met terugtraprem ondersteunt de vooruitgang met zijn zeven versnellingen. Deze is bijzonder onderhoudsarm.

Betrouwbaar remmen is vereist bij hoge snelheden en in het algemeen. Hier komen de hydraulische velgremmen “HS22” van MAGURA om de hoek kijken. Je remkracht is nauwkeurig te doseren met de ergonomische remgreep. Maar zelfs bij een plotselinge noodstop laat hij je niet in de steek.

De verende voorvork en zadelpen en het ERGOTEC “Riser Bar” stuur, dat voor een meer rechtop zittende zitpositie zorgt, zijn er voor de gebruikelijke hoge VICTORIA comfortstandaard. Als je ‘s avonds spontaan weer naar de supermarkt moet, maakt een van de 50 lux felle koplamp hem vooral goed zichtbaar in het verkeer. Het achterlicht met remlichtfunctie zorgt zelfs voor extra veiligheid voor achteropkomende fietsers. Alle gangbare tassen en manden kunnen met de juiste adapter eenvoudig op de MIK-systeemdrager worden geklikt. De ontbrekende ingrediënten voor het diner kunnen veilig naar huis worden vervoerd.

Artikelnummer: 4251507985574 Categorie: