Victoria Elektrische SUV “eAdventure 12.10” Model 2022

 4.399,00

Meer kracht, meer actieradius – dat is waar het nieuwe topmodel in de serie “eAdventure” voor staat. De “eAdventure 12.10” is de enige SUV-pedelec van VICTORIA die is uitgerust met de volledig nieuwe BOSCH-generatie “Performance CX (BES3)” motoren en de volledig geïntegreerde, krachtige “PowerTube 750” accu. Als het op stijl aankomt, scoort de fiets met een fris tweekleurig design en minder branding.

De 11-speed “Deore XT” derailleur is gespecialiseerd door zijn overbrenging en versnellingsstappen voor steile beklimmingen en snelle afdalingen. De achterderailleur is extreem licht, de versnellingen kunnen scherp worden geschakeld. De Linkglide-technologie maakt hem robuust en duurzaam. Grote schijfremmen (203/180 mm), ook van SHIMANO, zorgen voor het juiste niveau van veiligheid in het algemeen en bij hoge snelheden.

CURANA spatborden, een MIK bagagedrager en het CONTEC “Powerlock” slot completeren de eigenschappen van deze echte allrounder. De reflecterende strepen op de banden en de verlichting zorgen voor de nodige veiligheid. Aan de voorkant verlicht maar liefst 120 lux elke hoek, hoe donker ook, terwijl de achterkant van de fiets is uitgerust met een achterlicht met een stoplichtfunctie voor extra veiligheid. Op deze manier kunnen achteropkomende fietsers beter reageren op spontane remmanoeuvres, als je op weg naar huis door de stad moet.

Artikelnummer: 4251507987257 Categorie: